5 Temel Unsurları için Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Yangın merdiven bapsı her açıdan kolayca görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belirli fail levhalar ve meslekaretler kullanılır.

Yangın bapsı, bir binada meydana gelen yangın durumunda yangının başka bölgelere yayılmasını hapsetmek bağırsakin tasarlanmıştır. Yangın kapıları, yangına dayanıklı malzemelerden mamultır ve belli bir yangın direncine sahiptir.

1 mm veya henüz lafın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın kapısına nazaran çok daha yeğin ürün kalitesi demektir. Bu da yukarıda belirttiğimiz kabil bedelı vasıtasız etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının yükselmekı da 4000 TL den sarrafiyelamaktadır. Bu tip belgeleri yangın kapılarının kalitesi muayyen sertifikasyon kurumları tarafından yapılan testler ve ifade ile belirlenir.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik pas ve kötü sızdırmaz özellikleri bulunmak zorundadır.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, adi yangın çıkış kapısı olarak tercih edilebilir.

Yangın bapları periyodik olarak kontrolör edilmeli ve denetlememları intizamlı olarak kuruluşlmalıdır. Bapnın Yangın Çıkış Kapısı girintisiz çıkıntısız çhileışmasını yağdırmak için menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları üzere deşenlerin durumu denetçi edilmeli ve icabında bakım yapılmalıdır.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı malzeme kullanılması önemli olmaktadır.

Sizin derunin yangın merdiveni projelerini yeterli taammüden projeye mutabık yangın merdiveni uygulamasına müşterek karar verebilmekte yahut size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Kanat sayısı veya kullanılması istenen menteşelerden kollara denli birinci sınıf bir gereç ile strüktürlacak üretimlerde yangın bapsı yükselmekı belirlenebilmektedir.

Sertifikasız yangın kapıları da amelî maliyetli seçenekler olarak tercih edilebilir. "Ehven yangın bapsı" ifadesi, sertifikasız yangın kapıları kucakin kullanılan bir tabirdir ve bu kapılar hesaplı bir seçenek sunar.

Sevinme ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

Gereç: Yangın kapılarında çoğunlukla çelik veya ilenmeşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar elan dayanıklı ve yangına karşı daha dayanımlidir.

Değişik bir şarka ise kapıların bütün bütün meydanda duracağı durumlarda geçerlidir. Bu şarta için eğer yangın bapsı uygun zamanlarda kapanmayacak ve açık şekilde kullanılacaksa bir sensör bulunmalıdır. 

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve nazarıitibar etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Report this wiki page